Ondersteuning op afstand

helpdeskThe Support Help Desk is te bereiken onder:

Support: +31 33 247 57 15

Support Email:  support@pridis.com

voer uw doorgegeven 6 cijferige PIN-code in en klik op ‘Verbinden’

Voorkom het deactiveren van Pridis software: neem eerst contact op met Support

Voorkom, in geval van verhuizing van pc’s en Pridis software, dat de-activering van de software plaatsvindt. Pridis maakt de transitie naar het in eigen beheer houden van licenties teneinde de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening te waarborgen.

Neem eerst contact op met Support, u wordt direct geholpen en voorzien van de nodige ondersteuning bij het overzetten van de software.

Remote login:

6 cijferige PIN-code: